Vele nieuwe sponsoren mogen bijschrijven deze week!

Afgelopen zaterdag heb ik kennis kunnen maken met de andere deelnemende teams op de Barrelborrel. Stuk voor stuk leuke mensen en ik heb er alle vertrouwen in dat we met z’n allen een geweldige tijd tegemoet gaan. Als motorrijder ben je toch een vreemde eend in de bijt maar in dit geval pakt dat positief uit. Andere teams bieden mij voor min bagage ruimte aan in hun voertuigen. Zoveel ruimte, dat ik het vermoeden heb dat ik van alle deelnemers het grootste volume spullen mee zou kunnen nemen. Uiteraard ga ik bescheiden met deze aanbiedingen om maar het geeft een welkom gevoel zo goed gesteund te worden nog voordat de Challenge begonnen is! Fromzero38toDakar heeft een van hun tenten beschikbaar gesteld dus met de onderlinge sfeer en eenheidsgevoel zit het al goed.

Deze week heb ik een aantal sponsoren op de lijst mogen bijschrijven. Sponsoren krijgen onder andere een sticker op de motor, echter moeten deze stickers ook geprint en geplaatst worden. De Reclameplakkers uit Woerden neemt mij dit werk uit handen. Eigenaar Robert heeft zelf meerdere van dit soort tochten op de motor gereden en was meer dan bereidt mij te helpen. Gelukkig maar want met mijn gebrek aan perfectionisme was het anders een rommeltje geworden. Naast stickers heb ik ook nog een aantal nuttige tips van Robert mogen ontvangen. Volgende week worden mijn motor door de Reclameplakkers van het nodige promotiemateriaal voorzien, foto’s volgen!

Onderweg moet uiteraard ook gekampeerd worden. Ik kwam op de website van Hard2Find uit; een bedrijf wat allerlei outdoor-benodigdheden verkoopt. Na een verzoekje voor sponsoring kreeg ik zeer snel reactie dat Hard2Find hier graag aan meedoet en de vraag waar ik naar op zoek was. Waterzuiveringstabletten en anti-insectenspray zijn in Afrika niet echt een overbodige luxe, alsmede kookgerei. Toen het pakket arriveerde bleek eigenaar Daan ook nog wat andere nuttige producten bijgevoegd te hebben. Echt heel leuk om te merken dat er volop meegedacht wordt. Hard2Find, hartelijk bedankt!

Sponsoring Hard2Find

Hard2Find leverde een aantal nuttige outdoor-benodigdheden!

Al rijdend foto’s maken is vrij moeilijk op een motor maar ik wil toch iets kunnen vastleggen van hetgeen wat ik meemaak. Na wat onderzoek kwam ik tot de conclusie dat een GoPro action camera uitermate geschikt is voor dergelijke trips. Ontwikkeld voor extreme sports en eenvoudig bevestigbaar op motor en helm. Ik heb geprobeerd deze camera vanuit Australië over te laten komen maar dat leverde de nodige problemen op – sorry schat <3 Dus maar weer het internet afgezocht om er in Nederland een te bemachtigen. V-Nix is een webshop die dergelijke producten verkoopt en bood mij een leuke korting aan. Hiermee kon ik weer investeren in wat extra batterijen en andere benodigdheden. De camera is net gearriveerd dus er volgen snel wat proeffilmpjes. Ik wil V-Nix graag bedanken voor de sponsoring hierin. Overwegend, gespecialiseerd in concepting en bedrijfsstrategieën, heeft toegezegd mij na terugkeer te helpen bij het verwerken van al die gigabytes aan filmmateriaal. Ik hoop een leuke samenvatting van de reis te kunnen maken en de belevenissen zo goed mogelijk over te brengen. Ik heb er alle vertrouwen in dat dat samen met Overwegend prima gaat lukken!

V-Nix GoPro

Leuke korting op een GoPro van V-Nix mogen ontvangen!

Ondanks alle ondersteuning die ik tot dusver heb mogen ontvangen staan er nog een aantal zaken op de lijst van benodigdheden. Mocht iemand iets van onderstaande producten hebben liggen of mij anderzijds hierin kunnen voorzien; ik houd me van harte aanbevolen! Dit kan via het contactformulier. Wat ik nog zoek:

OVERNACHTEN, ETEN ET CETERA
- Benzinebrandertje (bijv. MSR Whisperlite)
- CamelBak (=rugzakje voor water)
– Klamboe (liefst geïmpregneerd)
- Opblaasbaar kussen
- Slaapmat (liefst met isolatielaag)
- Warmtepads
- Waterzak

MOTOR
- Achterlichtjes (12V / 15 / 21W)
- Binnenbanden (4.00 x 18 // 3.00 x 21)
– Buitenbanden (4.00 x 18 // 3.00 x 21)
- Duct tape
– Hangsloten (middelgroot, 2 stuks)
- Kettingspray
– Knipperlichtjes (12V / 10W)
– Lampjes voor (12V / 35W)
- Niergordel
– Roltas / Plunjezak (middel/groot formaat)
– Tie-wraps
- Winterhandschoenen

GOPRO HERO 3 CAMERA
- Batterij Hero 3
- Micro-SD geheugenkaartje Type 10 (hoe meer, hoe beter. Let op type!)
- Verschillende losse mounts, waaronder Rollbar mount

OVERIG
- Benzine (500 liter)

Sponsoring van bovenstaande artikelen wordt zeer gewaardeerd! Iets aan te bieden? Laat het weten via het contactformulier.