Sahara avonturen

De dagen vliegen voorbij en inmiddels zijn we in Mauritanië aangekomen.

De afgelopen week door Marokko gereisd, echt een prachtig land! We beleven zo ontzettend veel dat een feitelijk verslag veel te lang zou worden dus dat zal ik iedereen besparen. Daarnaast is internet overal beperkt dus een goede beschrijving zal sowieso nog even op zich moeten laten wachten.. Feit is dat de reis geweldig is. Iedere dag weer een compleet nieuwe ervaring, de een nog beter dan de ander.

Een aantal dagen door de Westelijke Sahara gereden, dit was echter wel een lange zit. De vele controlepunten maakten het er niet beter op, maar dankzij de vele kopieën die we mee hebben gaat het redelijk soepel.

Vandaag de grens met Mauritanië overgestoken. Het duurde uren voordat we het land uit konden, niet echt fijn aangezien we in de brandende zon stonden. Motor kon wel lekker afkoelen want die had op de heenreis veel moeite en raakte steeds oververhit. Hoop dat ie het tot Dakar volhoudt. Nog maar een paar dagen, moet lukken!

3 reacties op “Sahara avonturen

  1. Geweldig, Justian, jullie zijn er bijna. En fingers crossed voor de motor, hopelijk laat de techniek je met de finish in zicht niet in de steek! De weet dat er zo’n ijzersterk team achter je staat/rijdt is een geruststellende gedachte. Succes met de laatste mijlen!!!!!

  2. Nog een paar dagen en dan zit de tocht erop! We weten: Nooit te vroeg juichen, maar ook al wegen de laatste loodjes doorgaans het zwaarst, het zou nu toch niet meer mogen mislukken. Kan oma er gerust op zijn, want nagenoeg elke morgen zit ze al vroeg te googhelen om te kijken of er nieuws uit Afrika is. Want wij beseffen terdege, dat je toch een geweldige schat aan ervaringen opdoet. Zowel in opzicht van een kijkje in de diverse landen van het Afrikaans werelddeel alsook het gezamenlijk optrekken met een eerder elkaar onbekende groep mensen, die in zo’n korte tijd kan uitgroeien tot een hecht team. Dat is toch zeker ook een goeie levensles. Nog even de tanden op elkaar en je kunt het zand uit je kiezen spoelen. Good luck!

  3. Super jongen wat een avontuur en als we zien hoe jullie elkaar helpen als het even niet goed gaat. Geweldig zoals jullie straks samen in teamverband over de eindstreep gaan. We hopen dat je motor het blijft volhouden maar anders weten we zeker dat hij weer op gang gebracht wordt. Iedereen gaat over de streep. Nog heel veel succes en vooral plezier toegewenst. ♡

Reacties zijn gesloten.