Nog een maandje..

Nog een maand te gaan tot de start van de challenge. Zaterdag 1 februari begint het avontuur en vertrekken we vanuit Amsterdam richting het zuiden om rond de 20e in Dakar aan te komen.

De voorbereidingen zijn in volle gang. Ik heb een aantal delen van de motor van een nieuw laagje lak voorzien. Dat het ding maar 500 euro heeft gekost betekent uiteraard niet dat het er ook goedkoop uit hoeft te zien. De tank is inmiddels rood gekleurd. Dit past goed bij mijn nieuwe crossbril, gesponsord door voordeelhelmen.nl. Ik stuurde een mail met een beschrijving van de challenge en vertelde dat ik nog een bril nodig had. Ik kreeg meteen een leuke reactie dat ze me willen sponsoren en welke kleur ik wilde. Mooier kan ik het niet krijgen. Hartelijk bedankt voordeelhelmen.nl!

Bril van voordeelhelmen.nl

Verder heb ik natuurlijk opbergruimte nodig. Ik had een tweetal kistjes aangeschaft maar zat met het probleem van het bevestigen. Gelukkig wist vriend Peter raad en hebben we in twee etappes de motor voorzien van de nodige bagageruimte. Meteen mijn las-ervaring weer een beetje op pijl kunnen brengen, altijd handig. Peter, hartelijk bedankt voor je hulp en advies! Had ik het zelf gedaan, dan hadden ze er voor de Belgische grens al af gelegen ben ik bang..

Bagagekistjes

Komende weken verder met het verzamelen van de benodigde materialen. Eenpersoons tentje, slaapmatje, benzine kookpitje et cetera. Alles voor een kampeertripje in de Sahara. Zaterdag 11 januari is de Barreldag waarop alle deelnemers samen komen, leuk om alle anderen dan ook eindelijk te ontmoeten. Ik houd jullie op de hoogte!

1 reactie op “Nog een maandje..

  1. Pingback: Heel veel rijden | Dakar 2014

Reacties zijn gesloten.