Daar gaan we!

De dag van de Challenge! Eindelijk gaan we van start. Gisteren was het heerlijk weer maar nu valt het een beetje tegen.. Desalniettemin kijk ik met veel plezier uit naar een geweldige trip.

Ik wil iedereen echt heel hartelijk bedanken voor alle steun, support en sponsoring die ik heb ontvangen. Ik ben echt geraakt door de manier waarop mensen mij hebben geholpen bij het realiseren van mijn droomreis. Ik ga jullie in maart overspoelen met prachtige verhalen en mooie foto’s en filmpjes. Nogmaals bedankt!

Om eten hoef ik niet verlegen te zitten; Albert Heijn Culemborg heeft voorzien in een paar tassen met voedsel voor onderweg. Bedankt voor de sponsoring!

Sponsored by Albert Heijn Culemborgontheroad1

4 reacties op “Daar gaan we!

  1. Geweldig, vertrokken!! De laatste uren waren hectisch met laatste voorbereidingen, een heel kort nachtje, hoosbuien onderweg naar Amsterdam, natte bedoeling bij het vertrek met veel familie en vrienden om Justian en alle andere challengers uit te zwaaien. Op de A2 en A27 de colonne een paar maal ingehaald en gefotograard (bij de eerste passage waren ze er allemaal, behalve Juz, dat was schrikken….zou hij in Amsterdam achtergebleven zijn, snel maar even Solar Edwin gebeld, die ons geruststelde). Oef…bij de tweede passage was Juz er weer en bij de derde passage op A27, shit weer weg…..fingers crossed!!! Alle deelnemers goede en veile reis toegewenst en zeker zoon Justian, de enige motorrijder in het peleton!!!! Toi,toi,toi!!!!

  2. Straks zijn we even door je moeder bijgepraat. Min of meer wat gehoord over de verschillende metgezellen en de positie waar jullie zijn. Ook over het voornemen om wat verderop in la douce France comfortabel te overnachten. Fijn, dat het zo lekker loopt na de aanloop in de echte Hollandse regen. De berichten waren ook voor oma geruststellend.

Reacties zijn gesloten.